Koekjesverkoop (Destrooper) ten voordele van onze GWP 2des naar Bredene

Op maandag 23 oktober vertrekken we met de leerlingen van het tweede jaar richting Bredene. Om er een onvergetelijk avontuur van te maken en de kosten te drukken, organiseren we een koekjesverkoop van Jules Destrooper. Hoe meer koekjes we kunnen verkopen, hoe voordeliger het wordt voor de ouders en de leerlingen. Gezien de huidige prijsstijgingen is het immers voor veel gezinnen geen evidentie om hun zoon/dochter te laten genieten van deze GWP-week. Dankzij deze solidariteitsactie kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen een fijne GWP-week beleeft.

Welke pakketten verkopen we?

Je hebt de keuze uit de volgende pakketten van kwaliteitbiscuits:

· Een mooi pakket (300 gr.) van natuurboterwafel, amandelbrood en Parijse wafel voor 9,50 euro.

· Een mooi pakket (400 gr.) van boterkoekjes en chocolade koekjes: natuurboterwafel, amandelbrood, Parijse wafel en kandijkoekjes in chocolade voor 11,50 euro.

Hoe kan je de pakketten bestellen?

Via deze link of QR-code van Crowdselling kan je het aantal pakketten bestellen.

Voor de afhandeling is het wel zeker noodzakelijk om de juiste naam en klas van de leerling te vermelden. Je kan betalen met kaart, Bancontact, iDeal en SOFORT. Ken je niet meteen meer een leerling van de school en wil je toch koekjes? Dat begrijpen we volkomen, en dan mag je “extern” invullen. Je moet ze wel nog altijd tijdens het oudercontact komen afhalen.

Tegen wanneer?

De verkoop sluit automatisch op donderdag 5 oktober 2023.

Wanneer kan ik het pakket afhalen?

Op het oudercontact op vrijdag 20 oktober kan je de pakketten per leerling komen afhalen in de refter. Breng alvast ook het ordernummer uit de bevestigingsmail(s) (digitaal) mee.

We willen jullie alvast op voorhand bedanken, en smakelijk!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.