Bestel op tijd je boeken!

Intussen zou vrijwel iedereen een brief moeten gekregen hebben – ja, ook onze nieuwe eerstejaars! – van de firma Iddink.

Sinds vorig jaar hebben we ons eigen boekenfonds vervangen door de online besteldienst van schoolboeken. Natuurlijk is niemand verplicht de boeken bij Iddink te bestellen: wil je ze zelf ergens anders kopen, dan kan dat uiteraard ook. Bestellen bij Iddink heeft wel enkele belangrijke voordelen:

* Het gemak van online bestellen via www.iddink.be.

* Alle digitale oefenmateriaal is overzichtelijk terug te vinden op het account van het kind.

* Alle benodigde werkboeken en handboeken worden in 1 pakket geleverd, via een lijst van de school netjes per richting.

* Het boekenpakket wordt in de laatste weken van de vakantie door PostNL op het huisadres of op het alternatieve afleveradres geleverd.

* Alle informatie over het pakket, de bezorging en de betaling is terug te vinden op www.iddink.be.

* Iddink heeft verschillende betalingsmogelijkheden waaronder bancontact en creditcard maar ook de klassieke overschrijving na ontvangst van de bestelling en betalingstermijnen.

Als team zijn wij overtuigd van de kwaliteit van de dienstverlening en de website van Iddink. Wie hierover meer uitleg wenst, kan steeds terecht bij mevrouw Tavernier via Smartschool.

Via de brief heeft elke leerling een aparte login gekregen en kan hij of zij de juiste klas aanduiden. Uiteraard kan je wachten tot na je rapport, maar we vragen met aandrang om te bestellen voor 3 juli, zo ben je er zeker van dat je je boeken op tijd krijgt om het nieuwe schooljaar te starten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.