Breng je boeken binnen in de schoolbibliotheek!

Mevrouw De Clercq laat ons weten dat er nog steeds heel wat boeken in de schoolbibliotheek ontbreken, boeken waar ze nu toch al enige tijd op wacht. De eindbalans is eigenlijk al opgemaakt, maar toch willen we jullie nog een laatste kans geven om ze op donderdag 27 juni nog binnen te brengen.

Alle ontleende boeken die dan niet teruggebracht zijn, zullen vergoed moeten worden. Mogen we dus een extra inspanning vragen om eens na te gaan of jouw boek(en) ondertussen teruggekeerd is/zijn naar de bib?

Bedankt om dit in orde te brengen en bedankt aan alle leerlingen die dit al in orde hebben gebracht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.