Sorry is niet genoeg!

In lokaal 32 verzamelt iedere donderdag een groep leerlingen om over de duurzaamheid van onze school te praten. Ze willen een gft vuilbak, kippen, meer groen op de speelplaats, enzoverder.

logo-sorryatschool

Momenteel streven ze naar het project ‘sorry is niet genoeg’ van 11.11.11 tegen voedselverspilling. Ze voorzien allerlei activiteiten op vrijdag 24 oktober om mensen bewust te maken van de grote verspilling. Er zal een ontbijt zijn, soep en smoothies in de middagpauze en vlierbessensiroop aan de automaten van de school, om aan te tonen dat frisdrank niet gezond is.

Er zal ook een wedstrijd gehouden worden tegen donderdag 16 oktober om met de hele klas een zo creatief mogelijk filmpje te maken waarin men roept: ‘Sorry is niet genoeg’. Deze filmpjes moeten opgestuurd worden naar het smartschoolaccount van Maia Robbrecht (5LWet), en er zal een prijs uitgedeeld worden aan de winnaars op 24 oktober.

Want “sorry” is écht niet genoeg!

Meer info kan je vinden op het blog van enkele van onze geëngageerde leerlingen: http://changeourozoneandlife.blogspot.be/2014/10/sorry-is-niet-genoeg.html

Tekst: Yara Dhont

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.