In de prijzen op de wedstrijd wetenschappelijke uiteenzettingen van Natuur en Wetenschap!

Vorige week kregen we nieuws in verband met de wedstrijd voor wetenschappelijke uiteenzettingen van de vzw Natuur en Wetenschap waaraan de volledige klas van 4 wetenschappen heeft deelgenomen. Over de wedstrijd zelf hadden we u hier al uitvoerig bericht.

We kunnen met enige fierheid melden dat één groep de prijs in de wacht heeft gesleept van beste presentatie van het vierde jaar. Ze krijgen een prijzenpakket en mogen dit op woensdag 20 mei in ontvangst nemen in de conferentiezaal van BASF Antwerpen (om 17.45 uur).

Toch willen de begeleidende leerkrachten, mijnheer Lösken en mevrouw Vanlommel, beklemtonen dat alle groepen hun uiterste best hebben gedaan en dat ze dan ook allemaal een goed voorbereide presentatie hebben gegeven.

Het winnende team bestaat uit vier leerlingen, met name Flo Fias, Justine Morel, Anouk Kaesen en Pelle De Brabander. Hun presentatie heet “Het paradigma van de platentektoniek”.

Proficiat voor jullie grote inzet! Jullie hebben getoond dat ook een vierde jaar iets moois kan presenteren.

1 Trackback / Pingback

  1. Prijsuitreiking van de wetenschapswedstrijd | Atheneum Mariakerke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.