Werkmoment KAM Kookt nu zondag

Alleen de nieuwe leerlingen hebben een excuus om niet te weten waarover dit gaat. Alle anderen kennen intussen onze moestuin en het hele project rond duurzaamheid en vooral gezond voedsel. Wie toch nog een opfrissing van het geheugen nodig heeft: je kan hier alle berichten rond het project nalezen.

20150407_145428 (2)

Maar zo’n moestuin onderhoudt zichzelf natuurlijk niet, en vooral: het kippenhok, waar vorig jaar noest aan gewerkt is, staat nog steeds leeg wegens nog niet afgewerkt.

Daarom willen we dus een warme oproep doen om deze zondag tussen 10.30 uur en 16.00 uur een handje te komen toesteken. Het zal prachtig weer zijn, dus dat is alvast geen excuus. En al kan je maar een uurtje komen, dan nog ben je meer dan welkom. Misschien een ideetje om even tot daar te fietsen met je ouders, en hen ook nog wat te laten helpen?

Het zou handig zijn mocht je ook wat materiaal kunnen meebrengen, zoals hamers, snoeischaren, schoppen, spades en werkhandschoenen. Kom je de hele dag, breng dan je lunch en een drinkbus mee.

Als je komt, verwittig dan ook even Yara Dhont uit 6 LMT via smartschool.

Hopelijk tot dan!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.