Fair Trade dessertenbuffet

OxKam logo Vorige week deden we een oproep om in het kader van de Fair Trade week een dessert te bakken, waarbij chocolade centraal stond. De OxKammers vonden het niet zo opportuun om enkel chocolade te verkopen, dus hebben ze de actie op donderdagvoormiddag laten draaien om faire arbeid. De bedoeling was om de leerlingen bewust te maken van het feit dat fair niet enkel om producten draait, maar dat men ook fair betaald moet worden voor het maken en verwerken van de producten.

Een zevental bakkers kwam aanzetten met fantastische desserts, en het winkeltje aan lokaal 12 werd overrompeld. De opbrengst ging volledig naar ons eigen project Scholenbanden, en ging boven de 150 euro.

Knap gedaan, dames en heren!

Met dank aan Isabeau Coussement uit 5 MTWe voor de foto’s!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.