MENSENRECHTEN? ONZE RECHTEN!

Bovenstaande titel is het thema van de 25ste Schrijf-ze-VRIJdag van Amnesty International.

De vakgroep ‘levensbeschouwing’ besloot om samen met de leerlingen te ijveren voor de naleving van alle mensenrechten, wereldwijd en voor iedereen. Op vrijdag 16 oktober 2015 schreven heel wat jongeren een brief.

Trots namen wij deel aan een actie die mensenlevens kan veranderen!

Ook de hogere jaren deden hun duit in het zakje. Onderstaande affiche werd ontworpen door de derde graad. Verder werkte mevrouw Maes met de vijfdejaars een aantal concrete acties uit, die ze graag volgend schooljaar wil uitvoeren op schrijf-ze-vrij-dag. De leerlingen kwamen echt met goede ideeën aanzetten, die ze zeer graag concreet zou willen maken!

2015-10-22 08.20.56

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.