Verloop van de gwp’s voor donderdag en vrijdag

Gezien de omstandigheden hebben we voor een aantal gwp’s die in het binnenland plaatsvinden, een en ander moeten herorganiseren.

Een update voor al de gwp’s:

 • Voor het eerste jaar naar Dinant worden alle leerlingen vrijdag in de loop van de dag afgehaald met bussen (niemand komt met de trein naar huis). De leerlingen worden in de namiddag tussen drie en vier uur aan de school verwacht, maar we zullen vrijdag in de loop van de dag laten weten via smartschool wanneer alle leerlingen precies zullen aankomen.
 • Voor het tweede jaar gaat alles door zoals gepland.
 • Voor het derde jaar is er een aangepaste planning:
  * Groep 1: Uitstap naar Gent gaat door. Afspraak in Gent volgens schema.
  * Groep 2: Antwerpen gaat niet door. Jullie worden op school verwacht om 9.00 uur op de speelplaats voor de activiteiten die normaal op woensdag gepland waren. Jullie worden verwacht in sportkledij. Breng ook reservekledij en een lunchpakket mee. Einde activiteiten rond 15.00 uur.
  * Groep 3: De uitstap naar Brugge gaat door. We vertrekken echter niet met de trein. We spreken op school af om 8.50 uur parking Notenstraat en zijn terug op school rond 16.00 uur. We gaan met de bus.
  Op vrijdag vertrekken we zoals gepland naar Puyenbroeck.
 • De vierdejaars stellen het goed in Tsjechië. We verwachten hen zoals gepland vrijdagochtend terug aan de schoolpoort.
 • Voor de vijfdejaars blijft de uitstap naar Den Haag zoals gepland. De leerlingen die naar Brussel gingen, gaan in de plaats daarvan naar Rijsel, en worden om 8.15 uur met lunchpakket aan school verwacht. Aankomst rond 17.30 uur. Vrijdag gaat volledig door zoals gepland.
 • En tot slot: onze zesdejaars genieten van Italië en zij worden zoals gepland thuis verwacht vrijdagmiddag.

We hopen dat al onze leerlingen, ondanks de wijzigingen in het programma voor de thuisblijvende gwp’s, nog twee boeiende dagen beleven. We kijken uit naar de thuiskomst van de meerdaagse gwp’s en we wensen iedereen een fijne en deugddoende paasvakantie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.