Halloweensoep!

Verse pompoensoep de dag voor de herfstvakantie, het wordt stilaan een traditie! Kok Anja haalde haar grootste kookpotten en reuzemixer te voorschijn, en brouwde maar liefst drie immense ketels soep. En geloof het of niet, die waren op tot de laatste druppel! De dames van de ouderwerking hadden een bijzonder efficiënt systeem opgezet, waarvoor immense dank.

img_6995

We hadden de leerlingen gevraagd hun eigen kom of tas mee te brengen, en dat deden de meesten gelukkig ook. We hadden wel een aantal schooltassen voorzien, maar niet voldoende voor gans die bende. En voor de gebruikte kommen was er een heuse afwasstraat, met dank aan werkman Sam.

Toen zowat iedereen voorzien was van de gloeiend hete soep, riepen we op tot een “tweede ronde”, en daar hadden duidelijk heel wat leerlingen op zitten wachten: er stond meteen een nieuwe rij!

Besluit: de soep was de max!

De rest van de foto’s van die dag kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.