Een eerste bericht vanuit Kiruhura

Misschien wist u het niet, of misschien was u het gewoon vergeten, maar sinds gisteren zitten twee leraars en twee leerlingen in Kiruhura, Rwanda, in het kader van het project Scholenbanden. Mijnheer Kinds, mevrouw Vanlommel, Priyanthi Bouduin en Loïs Heirman zijn intussen al helemaal gesetteld bij hun gastgezin, en zagen al een paar prachtige dingen.

Vandaag gingen ze naar het kantoor van de VVOB in Kigali. De mensen die daar werken, legden hun project in Rwanda uit. Onze delegatie vertelde hen op hun beurt wat nu precies het doel was van hun bezoek aan Kiruhura.

Morgen trekken ze naar Saint-Mary’s, de school in Kiruhura, en starten ze met hun project! En wij, wij houden jullie op de hoogte, uiteraard.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.