GWP vierdes: een eerste update vanuit Londen!

Gisterenmorgen zijn onze vierdes vertrokken voor vijf dagen Engeland. Mijnheer Vercruysse stuurde ons net volgende update door:

“Gisteren zijn we iets te laat vertrokken omdat de bus onze afgelegen parking niet vond. Gelukkig vonden ze de weg naar Calais en Londen wel vlot. Zo konden we op tijd de boot nemen en werden we afgezet bij de Millennium Dome. Met de metro begaven we ons naar verschillende van de vele beroemde plekken in London. Het was een beetje city spot hopping: Covent Garden, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Westminster, Buckingham Palace zijn enkele van de vele plekken die we bezochten. De leerlingen gebruikten zelf in hun groepje de kaart en de tube map om hun weg te vinden, allemaal onder het goedkeurend oog van hun begeleidende leerkracht.

s’ Avonds zochten we onze vakantiehuisjes op, en dat tijdens een voor alle anderen gewone lesweek: gwp is geweldig!

Vandaag werd iedereen overdonderd door de reusachtige en wonderbaarlijke wereld van het Science Museum, gingen we picknicken in Hyde Park en konden de leerlingen deelnemen aan hun keuzeactiviteit: een bezoek aan Stamford Bridge, de Warner Bros Studios of een ruimere ontdekking van Londen.

De sfeer is geweldig en de leerlingen zijn zeer enthousiast. We zijn allemaal wel al wat vermoeid, maar nog lang niet voldaan.”

Een dikke dank u voor mijnheer Vercruysse voor tekst en beeld!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.