Schoolsport: atletiek en tafeltennis

Vandaag stond er uiteraard ook sport op het programma, en daar volgt later nog een verslag van, maar we hebben voor u eerst nog een sportbericht van twee weken geleden. Waarom niet vroeger, denkt u misschien? Wel, het is bij atletiek altijd even wachten tot de officiële tijden gepubliceerd worden, vandaar.

Op woensdag 7 februari 2018 vonden in de Topsporthal namelijk de Vlaamse Atletiekkampioenschappen Indoor plaats, en uiteraard was ook het KAM daar aanwezig, met fijne resultaten.

Merel Van der Motten uit 3Humt haalde een 9de plaats op de 800m, met een tijd van 2’34, en liep ook nog de 60m.
Thimon Van Herrewege uit 3Humwo won zijn reeks van de 800m en haalde een 6de plaats op alle deelnemers, met een tijd van 2’10″31.
Bilal Sumar uit 4 Ect haalde een 9de plaats op de 1500m met een tijd van 4’33″97.
U ziet ook nog foto’s van Benthe Robben uit 3 Lawi (verspringen en 800m) en Nina Delbaere uit 6 Lmt (1500m). Ook Kyanu Leuridon uit 3 HuWo nam deel aan de 60m en het verspringen.

Intussen won Anwar Koua (4ect) in de sportzaal er naast zowat alles wat hij kon winnen in de tafeltenniscompetitie. Chapeau!

Proficiat aan alle deelnemers, en dank aan mevrouw Bergmans en mijnheer Vandenabeele, die niet alleen voor de begeleiding instonden, maar ons ook voorzagen van verslag, tijden en foto’s. Alle foto’s van die middag kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.