Sensibiliseringscampagne rond tinnitus

Op donderdag 08 februari 2018 kwamen twee verpleegkundestudenten van HoGent, Noortje en Talitha, sensibiliseren omtrent het gezondheidsprobleem tinnitus.

Zij gaven een interactieve voordracht aan de klas 4WeWo1 aan de hand van een PREZI presentatie en ja-nee kaartjes. Deze gebruikten de leerlingen om te antwoorden op vragen, waarna hier dieper op ingegaan werd. Tijdens deze sensibiliseringscampagne kregen ze informatie omtrent tinnitus en enkele tips om je oren zo goed mogelijk te beschermen. Samen met de andere groepsleden (Nena, Caroline en Bo) maakten ze een poster om zo veel mogelijk jongeren te bereiken.

Bedankt, Noortje en Talitha, voor de interessante en vooral ook nuttige les!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.