Schrijf je nù in met je ticket, nog tot 23 maart.

Zoals u wellicht wel al weet sinds het uitgebreid in de media is gekomen: de inschrijvingen via de aanmeldprocedure in Stad Gent zijn afgerond, en alle tickets voor de middelbare scholen zijn toegewezen.

Wij hielden afgelopen zaterdag een inschrijfmoment, waar iedereen met een ticket zich ook definitief kon inschrijven: we stonden klaar met man en macht, materiaal en papier, en we mochten zo’n 67 leerlingen inschrijven.

Dat betekent ook dat er nog een aantal leerlingen zijn die hun ticket nog moeten komen inwisselen. Dat kan nog tot en met vrijdag 23 maart 2018 tijdens de schooluren, na afspraak. Wenst u toch geen gebruik te maken van het u toegewezen ticket, dan zou het bijzonder fijn zijn mocht u dat even laten weten: op die manier kunnen we mensen van de wachtlijst gelukkig maken.

Opgelet: de inschrijving van een minderjarige leerling is pas geldig, als hij/zij vergezeld is van één van de ouders of zijn/ haar voogd. Gelieve ook de identiteitskaart mee te brengen.

Met dank aan mijnheer Vercruysse voor de foto’s van zaterdag. U kan de reeks foto’s hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.