Het boekenfonds wordt overgenomen door Iddink

In navolging van veel andere scholen en na overleg met de ouderwerking heeft ook het atheneum besloten om de verdeling van de boeken niet langer onder beheer van de ouderwerking te houden. Vanaf volgend schooljaar worden de boeken door de firma Iddink verdeeld aan huis. Alle ouders ontvangen aan het einde van het schooljaar alle informatie over het bestellen van boeken via www.iddink.be voor volgend schooljaar.

Eén van de belangrijkste veranderingen is dat de ouders nu zelf de boeken online bestellen voor hun kind. Natuurlijk is niemand verplicht de boeken bij Iddink te bestellen. Bestellen bij Iddink heeft wel enkele belangrijke voordelen:

* Het gemak van online bestellen via www.iddink.be.

* Alle digitale oefenmateriaal is overzichtelijk terug te vinden op het account van het kind.

* Alle benodigde werkboeken en handboeken worden in 1 pakket geleverd.

* Het boekenpakket wordt in de laatste weken van de vakantie door PostNL op het huisadres of op het alternatieve afleveradres geleverd.

* Alle informatie over het pakket, de bezorging en de betaling is terug te vinden op www.iddink.be.

* Iddink heeft verschillende betalingsmogelijkheden waaronder bancontact en creditcard maar ook de klassieke overschrijving na ontvangst van de bestelling en betalingstermijnen.

Als team zijn wij overtuigd van de kwaliteit van de dienstverlening en de website van Iddink. Wie hierover meer uitleg wenst, kan steeds terecht bij mevrouw Tavernier via Smartschool.

De waarborg boekengeld van 25,00 EUR die elke leerling betaalde aan de ouderwerking op het ogenblik van inschrijving op onze school wordt terugbetaald. De aanvraag tot terugbetaling gebeurt door te gaan naar de link ‘terugbetaling waarborg’ op de startpagina van smartschool en de nodige gegevens correct in te vullen. Dit kan tot 30 juni 2018.

 

1 Reactie

  1. Hebben al reeds enkele jaren ervaring met Hiddink en is echt heel handig, ook bij problemen als je telefonisch contact hebt zij ze vriendelijk en helpen ze je snel en heb je duidelijk antwoord.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.