Veranderingen schoolgebouw deel 12: het wiskundelokaal

In augustus 2015 waren we hier begonnen met een reeksje over de veranderingen in het schoolgebouw. In augustus 2016 gingen we daar kort mee verder. Nieuwe leerlingen hebben daar natuurlijk geen boodschap aan, maar voor onze oudleerlingen is het pure nostalgie.

Intussen zijn er alweer een hoop veranderingen gebeurd waar we eigenlijk niet over bericht hebben. Zo is het leerlingensecretariaat alweer verhuisd naar het vroegere bureau van de adjunct, is de leraarszaal opnieuw overgestoken naar de vroegere locatie naast de speelplaats, en is de vroegere “mediatheek” nu omgevormd tot een volwaardig, modern lokaal met een van de drie smartboards, nieuw meubilair en extra computer. Mevrouw Kielemoes is helemaal in haar nopjes, dat kunnen we u verzekeren!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.