Schoolfotograaf

Al zolang we ons kunnen herinneren, komt de schoolfotograaf langs. Vroeger was dat puur een manier voor de school om een financieel extraatje binnen te krijgen, maar tegenwoordig, met de digitalisering, krijgen we de foto’s netjes in ons computersysteem. Wel zo handig!

Het principe blijft natuurlijk hetzelfde: de leerlingen komen een voor een voor de lens van de fotograaf en worden vereeuwigd. Dit jaar hebben we trouwens de leerlingen zelf laten kiezen of ze wilden lachen op de foto of niet. De lachende versie is natuurlijk wel mooier en gegeerder bij oma’s en opa’s, maar dan kan je hem helaas niet gebruiken voor officiële documenten zoals een identiteitskaart of (voorlopig) rijbewijs, want daar moet je ernstig op staan. Tsja…

Wij waren er alvast bij om ook de fotograaf op de foto te zetten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.