Berglopen in de lessen sport

Dat we ons in de module sport extra in het zweet werken, dat weet ondertussen iedereen… Omdat de leerkrachten LO vonden dat de conditie van de leerlingen nog wat opgekrikt kon worden, trokken we deze week met de tweedes naar “de berg” op de Blaarmeersen. De leerlingen (de ene al wat sneller dan de andere) liepen langs de drie verschillende kanten naar boven en beneden. Als kers op de taart beklommen ze de toren om van het mooie uitzicht te genieten. Bij terugkomst op het strand zochten sommigen nog wat afkoeling in het water.

De busrit terug was opvallend stil maar aan de rode gezichten zagen we dat het goed was.

Met dank aan mevrouw Bergmans voor tekst en foto’s, en aan mijnheer Lescur voor extra foto’s. Alle foto’s van deze reeks kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.