Internationale Dag van de Leerkracht 2018

Leraar zijn, het is een job apart. Veel mensen zijn jaloers op de vakanties, maar voegen er meteen aan toe dat ze het zelf niet zouden kunnen, 700 pubers op één plekje in het gareel houden en vooral hen iets proberen bijbrengen voor hun latere leven. En, geef toe, als je terugdenkt aan je eigen schooltijd, dan is er toch altijd wel die ene leraar die er voor jou uitspringt? Die voor jou een verschil heeft gemaakt, jou de dingen op een andere manier heeft doen bekijken, net dat beetje extra vertrouwen in jou had dat je nodig had op dat moment? En dat is nu net waarom we het doen, wij leraars.

We waren dan ook heel blij met onze Dag van de Leerkracht, en zeker omdat we, naast de drie grote manden fruit van de Ouderwerking, ook allemaal een speciale KAM-mok kregen, eentje met bordverf dan nog, zodat we er onze naam op kunnen zetten en dus meerdere keren kunnen bijvullen, voor hij op het einde van de dag in de vaatwas gaat.

Bedankt voor het vertrouwen in ons, we gaan er elke dag opnieuw voor. Want leraar, dat ben je voor het leven.

Alle foto’s van de reeks kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.