Mini-onderneming e-corner van start!

Wij zijn leerlingen van 6 Economie-talen. Voor onze mini-onderneming hebben we lang getwijfeld wat we zouden doen. Met de hele klas waren we het erover eens dat duurzaamheid heel belangrijk is. Na lang zoeken kwamen we overeen dat we tijdens de pauzes lekkere, gezonde snacks willen verkopen. Het aanbod zal meerdere keren variëren. Elke dinsdag en vrijdag tijdens de kleine pauze zal onze winkeltje openstaan ter hoogte van lokaal 0.02. Dat is niet alles: we willen ook de problematiek van plastieken flessen op school aanpakken. Daarom zullen wij ook herbruikbare drinkflessen verkopen, maar hierover volgt nog meer info op een latere datum.

Vergeet ons zeker niet te volgen op instagram ‘Ecornerkam’, of neem een kijkje op onze website.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.