GWP Bredene: dag vier

Intussen ligt de GWP Bredene al eventjes achter ons, maar toch willen we toch nog graag wat foto’s laten zien van de donderdag, waarbij de leerlingen in andere groepen hetzelfde programma volgden als op dinsdag.

Een eerste sessie draaide om strandspelen, in een tweede sessie gingen ze geocachen in en rond Bredene, een derde sessie liet hen via een externe organisatie zeer interactief kennis maken met windenergie, en in een vierde sessie gingen ze zelf aan de slag om vliegers te maken. Waar het dinsdag eigenlijk te weinig waaide om goed te zijn, was op donderdag het weer helemaal omgeslagen en was er veel te veel wind.

Maar de dag eindigde vooral met een fijne foute fuif, en ook daar zijn natuurlijk foto’s van.

Met dank aan mevrouw Bruggeman voor de foto’s. Uiteraard zijn er veel meer foto’s, en die zijn allemaal hier te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.