Bal Royal 2019!

Op vrijdag 26 april was het eindelijk zo ver: Bal Royal 2019, georganiseerd door enkele leerlingen van het zesde, vond plaats in het Kollekasteel. Het hele jaar werkten zij hard aan de organisatie van dit galabal en dat werd zeker en vast beloond. Het was een schitterend bal met een goede sfeer, iedereen amuseerde zich en genoot van het feest. Het balcomité opende de avond met een receptie voor de leerkrachten waarbij ze drank en hapjes serveerden. Daarna stroomde het volk binnen en kon het feest beginnen. Het was een onvergetelijke editie en we hopen dat er zo nog vele mogen volgen.

Alle foto’s kan je terugvinden op de facebookpagina van SVT photos. Later komen deze ook in het archief van de school.

Met dank aan Maxine Buyle voor het verslag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.