The Final KAMdown!

Waarmee kunnen we de website na de vakantie beter openen, dan met een verslag van de afsluiter van het vorige schooljaar?

Vorig jaar zijn we begonnen met een heel fijne traditie: the Final KAMdown! Het idee was om het schooljaar niet zomaar te beëindigen, maar af te sluiten met een heuse knaller!, en vorig jaar hebben we gemerkt dat het werkte. Ook dit jaar koos ons evenemententeam van leraars voor de formule met twee workshops per leerling en een centraal middenplein met muziek en ambiance.

De keuze van workshops was redelijk indrukwekkend: van Silent Disco over Escaperoom, zumba, bordspellen, lasershooting, schaakinitiatie, geocaching, tinkering, campfire classics, no bake taart, confituur maken, bootcamp, zaadbommen maken, karaoke, festivalkoken, bruisballen maken, basketballen, make over, grasvolley, photobooth, en we zijn er zeker nog een paar aan het vergeten. We geven hier een kleine impressie weer, alle foto’s zijn te vinden in ons archief. Heb je als leerling ook nog leuke foto’s, dan mag je ze met veel plezier doorsturen naar mevrouw Rombaut.

Daarnaast was er natuurlijk ook het middenplein, waar mijnheer Uyttenhove het beste van zichzelf zat te geven aan de micro, en geloof me, als u erbij was, dan weet u dat dat behoorlijk veel ambiance opleverde! Er werd dan ook volop gedanst, uiteraard ook op Het Smidje, al was het maar omdat onze adjunct nu eenmaal mijnheer Desmidt heet.

En toen moest er natuurlijk afgeteld worden naar twaalf uur, en toen waren er ijsjes! En vooral: toen was er vakantie!!

Alle foto’s kan u hier bekijken, de filmpjes zijn hier terug te vinden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.