Basketbalcompetitie eerste ronde

We moeten eerlijk zijn, onze tegenstanders in deze eerste ronde van de basketbalcompetitie waren te sterk. Enkel de Voskenslaan konden we aan, maar toen zij hoorden dat wij ook van de partij waren in het HIPSO, besloten ze forfait te geven. Tegen de andere ploegen (Aalter, Oudenaarde en Don Bosco Zwijnaarde) deden we goed mee, maar moesten we toch telkens het onderspit delven.

Dit was onze selectie:

* Luka Vanhove (6WEWI)

* Jibbe Cauwelier (6LAMT)

* Aiko Delbaere (6WEWI)

* Lukas Pieters (5LWI)

* Liam Aernoudt (5LAWI)

* Jore Naert (5WEWI)

* Niels Geudens (5LAWI)

* Yassine Douidah (4WEWO1)

We zijn dus uitgeschakeld voor de volgende ronde. Toch bedankt aan alle spelers voor hun uitstekende inzet.

Groeten van de coach/begeleiders/supporters : mevrouw Vanlommel, onze Rwandese gast Aimable Niyonshuti en mijnheer Vandenabeele. Die laatste krijgt ook een extra bedankje voor het verslag en de foto’s. Alle foto’s van het toernooi kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.