6 Humane Wetenschappen naar de faculteitsbibliotheek van de Psychologie

Op donderdag 24 oktober werden de leerlingen van 6 HUWO en 6 HUTA verwacht in de faculteit Psychologie in het kader van het vak gedragswetenschappen. Ze woonden een workshop bij over wetenschappelijke literatuur opzoeken in databases. Ze hebben vooral bijgeleerd over opzoekwerk in het Web of Science. De zoekstrategieën pasten zij toe op het thema van hun geïntegreerde onderzoekscompetentie: ‘de ontwikkeling van empathie bij kinderen en jongeren’.

Het was een geslaagde voormiddag met deskundige uitleg van de hoofdbibliothecaris van de faculteit Psychologie.

Met dank aan mevrouw Van De Peer voor het verslag en de foto.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.