Kammekequiz 20: de uitslag, de foto’s!

U heeft er twee weken op moeten wachten, maar hier zijn ze dan eindelijk: de foto’s van de Kammekequiz!

Dit jaar heeft mijnheer De Vriese voor een verslag gezorgd, waarvoor dank! De foto’s zijn van de hand van de heren Lösken en Beernaert. U kan alle foto’s hier rustig bekijken.

Op vrijdag 22 november werd al voor de 20ste keer de Kammekequiz georganiseerd. Reeds na dag 1 waren de 50 beschikbare plaatsen ingenomen.

Alvorens de eerste vraag werd afgevuurd, werd er 1 minuut stilte gevraagd. Op 7 november is immers onze oud-leerlinge Lauren Verhoye overleden ten gevolge van diabetes.

De quizmasters van dienst hadden ook deze keer heel wat in petto: naast de gewone ronden, waarbij het thema steeds verband hield met het getal 20, waren er ook 2 tussenronden. Tussendoor kon iedereen genieten van een hapje en een drankje, geserveerd door onze hulpvaardige en immer vriendelijke zesdejaars. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van het evenement naar de Italiëreis waarop onze zesdes eind maart vertrekken.

Bij het maken van de totalen vielen er in de top vijf liefst 2 ex aequo’s te noteren. De uiteindelijke winnaars waren The Satanic Smurfs. Deze ploeg bestaat uit: Stijn Seghers (papa van Florian en Lennon), hun plusmama Leen Van Boxstael, oud-leerling Olaf Audooren en Willeke Sergeant. Zij beantwoordden de schiftingsvraag (Wat is de totale lengte van de 5 leden van het quizteam, uitgedrukt in cm?) het best.
Het team van onze collega’s Jarno Vercruysse en vrouw Ann Declercq, Quizly Bears, werd eervol tweede. Beide equipes behaalden een totaalscore van 186 punten op 211. Op amper 1 punt werd de ploeg van collega Gommaar Maes, Kavefigo, derde. Het team bestond verder uit mijnheer Maes’ vrouw Veerle Hubrecht, hun zoon (en oud-leerling) Klaas en Fien Christiaens.
Ook het viertal met o.a. oud-leerlingen Kenneth Lösken en Beau Osselaere behaalde 185 punten. De top vijf werd afgesloten door het team van oud-collega Ronny Nelis en de volgende 3 oud-leerlingen: Fokke Lowie, Pieter Vangansbeke en Jonathan Delbeke.
Het team dat bestond uit enkel leerlingen, Enzm, was in die categorie de beste. Degenen die hiervoor zorgden waren Lee Scheire, Leon Tack en Boyd Strumane.

Na afloop van de quiz vielen er heel wat positieve reacties te noteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.