Update over de toiletten #3

Sinds het begin van dit schooljaar zijn de toiletten aan de eetzaal niet meer toegankelijk. Dat hebben we gemerkt, onder andere door de files aan de andere toiletten. Maar deze toiletten waren dringend aan renovatie toe: ze waren hopeloos verouderd en beschadigd.

Het is blijkbaar een werk van lange adem geworden: de werkmannen van de scholengroep kregen regelmatig andere, dringender klussen voorgeschoteld. En ook hier kwam het coronavirus roet in het eten gooien: plots mochten externen de school niet meer betreden voor een aantal weken.

Maar intussen zijn de werken gelukkig stevig opgeschoten: eind november lagen alle aansluitingen er en hadden ze de vloer gegoten. Nu kan je met een gerust hart stellen dat het einde in zicht is: de muren zijn gepleisterd, de tegels zijn geplaatst en moeten opgevoegd worden, en ook de toiletten zelf zijn geïnstalleerd.

Voor je een lichte paniekaanval krijgt over de Romeinse publieke toestand: wees gerust, er komen uiteraard ook nog hokjes!

En nu maar hopen dat ze hun prachtige nieuwstaat lang kunnen houden!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.