Berglopen in de Blaarmeersen

Het feit dat we met corona best zoveel mogelijk buiten sporten, klinkt als muziek in de oren voor onze module sport. Sinds eind september mogen we ook weer sporten zonder masker in de Blaarmeersen en daar maken we gretig gebruik van. (zie vorige post bruggenloop)

Aangezien we voor de vakantie mooi en droog weer hadden, trokken we op vrijdagmiddag met de module van het tweede jaar naar “onze berg” in Gent. We lieten de leerlingen van drie kanten de berg oplopen, de ene kant al wat lastiger dan de andere. Als kers op de taart beklommen ze de trappen van de uitkijktoren en hadden een prachtig zicht op Gent.

Nadien bleef nog energie over om wat te voetballen ook… Aan het geluid te horen op de bus op terugweg naar school, lijkt het met de conditie van de meesten al goed te zitten, want ze waren al weer volledig gerecupereerd šŸ˜†.

Met dank aan mevrouw Bergmans voor tekst en foto’s. U kan alle foto’s van de bergloop hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.