Olympiadeseizoen van start

Ook al zijn het bizarre tijden, er zijn nog zekerheden in de derde graad! Zo is ook dit jaar het olympiadeseizoen van start gegaan, zij het een pak digitaler dan andere jaren.

Net voor de vakantie was er de eerste ronde van de geografie olympiade met een viertal deelnemers, woensdag 18 november waren er maar liefst twee olympiades: zowel de chemie olympiade als de Latijn olympiade gingen op dezelfde middag door. Het chemiegedeelte kon online tussen één en drie opgelost worden, Latijn was helaas fysiek in een klaslokaal.

Daar was Niels Geudens (6 LaWe) zo gek om beide na elkaar te willen afleggen: na twee uur gezwoegd te hebben op chemievraagstukken sprong hij op zijn fiets om nog drie uur te werken aan een mooi stukje Cicero. Gelukkig zat hij niet alleen in het koude lokaal: ook Kobe Suls waagde een poging.

De uitslag van de eerste ronde zal wellicht nog even op zich laten wachten, maar we houden u op de hoogte!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.