Sophie Andres de nieuwe waarnemend adjunct-directeur

De meesten onder jullie wisten dit wellicht al: na vier jaar met verve de functie van adjunct-directeur te hebben vervuld, keert mijnheer Desmidt terug naar scholengroep Brugge en neemt hij zijn taak als leraar wiskunde opnieuw op. Op deze manier komt er meer tijd vrij voor zijn intussen uitgebreide gezin. We hebben daar alle begrip voor en wensen hem het allerbeste toe!

Maar wie komt dan ons team bijstaan en wordt de nieuwe rechterhand van mevrouw Van Den Bossche? Ook dat wisten de leraars eigenlijk al eventjes, maar dat mogen we nu ook aan jullie verklappen.

Vanaf 01 september komt mevrouw Sophie Andres ons team versterken als de nieuwe waarnemend adjunct-directeur.

Zij kent het klappen van de zweep al, want ze was sinds 2018 adjunct-directeur van de GO! Middenschool Voskenslaan, in onze eigen GO! Scholengroep Gent dus. Daarvoor was ze deeltijds beleidsmedewerker en leerkracht Nederlands – Engels in de eerste graad. ICT behoort eveneens tot haar te geven vakken. Na haar opleiding aan de Arteveldehogeschool, behaalde ze nog een master in de Taal- en Letterkunde aan de VUB.

Mevrouw Andres is zich momenteel al volop aan het inwerken, zodat ze op 1 september het nieuwe schooljaar vol goeie moed en kennis van zaken kan aanvatten.

We heten haar van harte welkom, en wensen haar veel succes op ons atheneum!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.