Koekjesverkoop ten voordele van de GWP van de tweedes naar Bredene

Op maandag 25 oktober vertrekken we met de leerlingen van het tweede jaar richting Bredene. Om er een onvergetelijk avontuur van te maken en de kosten te drukken, organiseren we een koekjesverkoop van LOTUS. Hoe meer koekjes we kunnen verkopen, hoe voordeliger het wordt voor de ouders en de leerlingen. Spreek dus ook je oma, je vriendelijke buurvrouw of je blokfluitlerares aan, en vraag vriendelijk of zij toevallig ook geen koekjes willen.

Wat vind je terug in het pakket?

Een 19-delig assortiment van heerlijke Lotuskoekjes, vergezeld van een gratis toegangsticket voor Bobbejaanland (geldig voor 1 persoon in gezelschap van 1 betalende).

image.png

Hoeveel kost zo’n pakket?

Voor al dit lekkers betaal je 8 euro per pakket.

Hoe kan je de pakketten bestellen?

Geef je bestelling aan de hand van het bestelstrookje dat je meegekregen hebt en het geld of betalingsbewijs (bij overschrijving)  aan een leerling uit het tweede jaar of stuur een Smartschoolberichtje naar Joke Van Bossche of Hanne Vermeersch. Oud-leerlingen en sympathisanten kunnen dat uiteraard via een van onze leerlingen of collega’s.

Tegen wanneer?

Geef zeker jouw bestelling en het geld of betalingsbewijs (bij overschrijving) door voor woensdag 15 september aan één van onze tweedejaars of mevrouw Van Bossche of mevrouw Vermeersch.

Alvast bedankt om onze tweedejaars te steunen!

Met vriendelijke groeten

Het GWP-team en alle tweedejaars

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.