Sportdag tweede en derde graad

De vrijdag voor de herfstvakantie was er vrijwel niemand nog op school. Ja, de eerstes hadden de laatste dag van hun projectweek, dat wel, en de tweedes kwamen terug uit Bredene.

Maar de hogere jaren mochten zich een dagje gaan uitleven op een sportdag. Drie en vier zat in Beernem voor een hele reeks buitensporten zoals archery tag, mountainbiken, kanovaren, hoogteparcours, bakken stapelen, klimmen of abseilen. Het vijfde jaar was aan de slag in Deinze, en mijnheer De Vriese vatte het als volgt samen: “De proeven waren: hindernissenparcours, springkasteel, archery tag, spike ball en tjoekball, teambuilding en lasershooting. Er waren 3 onderdelen in de voormiddag en 3 in de namiddag.  Net toen alles gedaan was, begon het behoorlijk te regenen.” De zesdes mochten dan weer in Langerbrugge zich uitleven bij baseball, spikeball en padel.

Het leverde mooie en vooral talrijke foto’s op: heel wat collega’s maar ook leerlingen stuurden hun foto’s door, en de 646 stuks kan u hier in dit album in ons archief bewonderen. Een welgemeende dankjewel aan iedereen die foto’s heeft ingestuurd!

We geven er met plezier natuurlijk ook een paar mee. Geniet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.