Een heus festival op school!

Maandag 02 mei is de Dag van het actief burgerschap, een dag die perfect aansluit bij de kernwaarden van het GO!.

Een van die waarden is samenhorigheid, en wat brengt mensen nu dichter bij elkaar dan muziek? Daarom houden we die dag op school een heus festival, in samenwerking met Stressfactor.

Omdat actief burgerschap uiteraard ook democratie omvat, mogen jullie, de leerlingen, zelf beslissen welke artiesten die dag zullen optreden. Er is een keuze uit drie line ups:

  • Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob / Voltage / Idle Days
  • Jebroer / Pjotr / Michael Amani
  • Gers Pardoel / Mandy / Robert Falcon

Stemmen kan je door de QR-code te scannen die je op Smartschool vindt, maar ook op de affiches die her en der in de school verspreid hangen. Bij het stemmen geef je je naam, je school én de schoolcode door die je ook op de affiche vindt. Let wel: als niet 70% van de leerlingen stemt, bepaalt Stressfactor zelf wie er hier komt spelen. Voorlopig staat line up 3 aan de leiding.

En nee, dit wordt niet in alle scholen georganiseerd: samen met het college van Melle zijn wij de enige school in het Gentse die dit festival mag organiseren!

De komende dagen zullen leerlingen van het organisatieteam dit alles ook nog eens uit de doeken komen doen bij jullie in de klas.

STEMMEN IS DE BOODSCHAP!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.