OpenSchoolDag

De inschrijvingen voor het eerste jaar verlopen via het centrale aanmeldingssysteem vanaf 22 maart, maar uiteraard moeten de nieuwe leerlingen wel nog voor een school kiezen, en daarom kan u de sfeer op de school komen opsnuiven en luisteren naar alle uitleg rond ons aanbod. Ook leerlingen van het huidige vijfde studiejaar kunnen gerust al op verkenning komen. Daarnaast moeten we uiteraard ook onze huidige leerlingen meer dan grondig informeren over hun verdere studiekeuze.

Op zaterdag 19 maart, tussen 10.00 uur en 16.00 uur, organiseren we daarom onze openschooldag. Gedurende de hele dag zijn onze leerlingen en onze collega’s aan het werk in hun eigen lokalen. Daar kan u hen vragen stellen over de vakinhoud en over de verschillende studiemogelijkheden in de drie graden.

We nodigen u ook uit voor de infomomenten i.v.m de overgangen naar de verschillende graden. In de polyvalente zaal geven we samen met de collega’s van het CLB een plenaire uitleg met algemene informatie en een globaal overzicht van de mogelijkheden.

We organiseren de dag als volgt:

* 10.30 uur: algemene informatie voor de leerlingen die starten in het eerste jaar (dezelfde infosessie als op het infomoment van 15 februari)
* 13.30 uur: informatie overgang naar het tweede jaar
* 14.30 uur: informatie overgang en studiekeuze voor de leerlingen die starten in de 2de graad
* 15.30 uur: informatie overgang en studiekeuze voor de leerlingen die starten in de 3de graad

Verspreid over de verschillende lokalen kan u ook informatie krijgen over de diverse projecten zoals tToneel, de Cultuurcel, Scholenbanden, de Schaakclub, werkgroep Duurzaamheid, de GWP’s, de leerlingenraden, de ouderwerking, Smartschool, het boekensysteem, het schoolrestaurant, de facturatie en alle andere praktische aangelegenheden.

Uiteraard kan u ook rustig iets drinken in ons schoolrestaurant.

We hopen u hiermee al enigszins te hebben geholpen met de studiekeuze naar volgend schooljaar. Mocht u omwille van een of andere reden niet aanwezig kunnen zijn, kan u hier op onze website onze infobrochures inkijken. Op de website vindt u ook alle informatie rond studiekeuzemogelijkheden, lessentabellen, filmpjes met de uitleg en de presentatie die gegeven werd op de infoavond voor ouders van nieuwe leerlingen op 15 februari.

We kijken uit naar uw aanwezigheid!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.