Kom vrijdag in pyjama!

Bednet is voor velen geen onbekende: de organisatie zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen online les kunnen volgen en op die manier niet alleen de leerstof kunnen bijhouden, maar ook nog een deel van de klas blijven uitmaken.

Ondertussen weten we allemaal heel goed hoe lastig en ontmoedigend en saai online les volgen kan zijn. Bednet zorgt voor net dat beetje extra, voor die extra ondersteuning, dat beetje meer contact.

Kom daarom, zoals de rest van Vlaanderen, morgen in pyjama naar school (of minstens in een kamerjas): daarmee steun je vooral de leerlingen die op Bednet aangewezen zijn. Op die manier voelen zij zich niet zo geïsoleerd en weten ze dat de rest van de school aan hen denkt. Want – en dat weten jullie allemaal – dat kleine beetje extra maakt het verschil.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.