Nieuws vanuit Engeland

Onze vierdes in Engeland doen het blijkbaar prima!

Gisteren gingen ze in de voormiddag naar het Natural History Museum, in de namiddag maakten ze een wandeling naar Primrose Hill en Camden Town, en vandaag hadden ze hun keuzeactiviteit: een bezoek aan Tottenham Stadion, een Street Art Walk in Shoreditch of een bezoek aan de Tower Bridge met een boottocht op de Thames.

Opnieuw kregen we behoorlijk wat foto’s binnen van alle kanten, tot onze grote vreugde. We laten u even meegenieten.

 

U kan uiteraard het verhaal van @atheneum_mariakerke zelf volgen op Instagram, maar u kan ook ons fotoarchief in de gaten houden, waar we regelmatig foto’s toevoegen aan dit album, naarmate ze binnenlopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.