Koekjesverkoop ten voordele van de GWP tweedes

Op maandag 24 oktober vertrekken we met de leerlingen van het tweede jaar richting Bredene. Om er een onvergetelijk avontuur van te maken en de kosten te drukken, organiseren we een koekjesverkoop van LOTUS. Hoe meer koekjes we kunnen verkopen, hoe voordeliger het wordt voor de ouders en de leerlingen. Gezien de huidige prijsstijgingen is het immers voor veel gezinnen geen evidentie om hun zoon/dochter te laten genieten van deze GWPweek. Dankzij deze solidariteitsactie kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen een fijne GWPweek beleeft. Spreek dus ook je oma, je vriendelijke buurvrouw of je blokfluitlerares aan, en vraag vriendelijk of zij toevallig ook geen koekjes willen.

Klaar om een topverkoop te realiseren? Dan maak je kans op een van de prijzen voor de beste verkopers!

Wat vind je terug in het pakket?

Een 19-delig assortiment van heerlijke Lotuskoekjes, vergezeld van een gratis toegangsticket voor Bobbejaanland (geldig voor 1 persoon in gezelschap van 1 betalende).

image.png

Hoeveel kost zo’n pakket?

Voor al dit lekkers betaal je 9 euro per pakket.

Hoe kan je de pakketten bestellen?

Via onderstaande link kan je het aantal pakketten en betaalwijze doorgeven. Bij voorkeur vragen we om het bedrag in één keer voor alle pakketten over te schrijven op de bankrekening volgens de instructies die je verderop kan vinden. Het is ook mogelijk om het geld cash af te geven op de afgesproken datum.

https://forms.gle/vYTm1pwQwEgHUonC7

Tegen wanneer?

Breng je betalingsbewijs of je cash geld mee op dinsdag 27 september om 13.15 uur in de eetzaal of op donderdag 29 september om 13.15 uur in de eetzaal.

Betaalinstructies bij overschrijving

rekeningnaam: GWP 2

rekeningnummer: BE34 0018 3203 8390

vermelding: Koekjesverkoop
naam leerling klas aantal pakketten


BELANGRIJK: indien je het bedrag overschrijft, staat dit pas drie dagen na betaling op
onze rekening. Gelieve dus tijdig te betalen.

We wensen jullie alvast veel succes met de verkoop!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.