Infoavond voor de ouders van de eerstejaars

Vorige donderdag kon u, als u een eerstejaars bij ons op school heeft, naar de infoavond komen, en u had daar duidelijk ook zin in, want u was met behoorlijk veel. Gelukkig had ook zowat iedereen gevolg gegeven aan de oproep om de kinderen zelf thuis te laten.

Eerst kwam de directie aan het woord in een plenair deel met vooral praktische uitleg: dingen die u misschien al gehoord had van de kinderen zelf of had opgezocht via de website, maar wellicht ook een aantal dingen die nu verduidelijkt werden, waaronder het modulesysteem en de stand van zaken in de verbouwing. Ook de leerlingenbegeleiding en de ouderwerking kwam aan bod. Voor wie er niet bij kon zijn of graag de dingen nog even naleest: u kan de powerpoint van de directie hier terugvinden.

Daarna gaven de klastitularissen de ouders een rondleiding doorheen de school, om te eindigen in het schoolrestaurant waar ze nog iets konden drinken, maar waar ze vooral ook de verschillende leerkrachten uit het eerste jaar konden aanspreken.

Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet om ons – in casu de directie, de klastitularis of de leerlingenbegeleiding – te contacteren, want we helpen u uiteraard met plezier verder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.