De Sint spreekt

Lieve leerlingetjes van het KAM

op zes december heb ik het altijd vreselijk druk met allerhande activiteiten waar ik persoonlijk op aanwezig moet zijn, en ook jullie hebben die dag wel wat anders te doen. Allez, de leerlingen van tweede en derde graad toch, maar ook de eerste graad is nogal bezig met de voorbereidingen daarvan.

Zoals jullie hebben gemerkt, ben ik daarom langsgekomen op donderdag, samen met twee van mijn meest toegewijde roetpieten. Bij deze wil ik me verontschuldigen voor het feit dat het ons niet gelukt is in alle klassen langs te komen, jullie zijn met net iets meer dan ik kon bezoeken in de mij toegemeten tijd. Hopelijk hebben jullie wel allemaal van jullie leerkrachten de voorziene koekjes gekregen. Als dat niet het geval zou zijn, mag je me dat altijd laten weten in een briefje, want dan heeft jullie leerkracht alles voor zichzelf gehouden en stoppen we die volgend jaar zonder pardon in de zak.

De pieten zijn erin geslaagd enkele foto’s te nemen en die kunnen jullie hier terugvinden. Mochten er nog mensen zijn met foto’s of filmpjes, dan mag je die zeker doorsturen naar de mediapiet van dienst.

Ik hoop dat jullie nu vooral goede examens zullen maken en ook de rest van het jaar brave kindjes zullen zijn, zodat we volgend jaar niemand meer in de zak hoeven te steken.

Warme groet

De Sint

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.