Valentijnsacties!

Valentijn zal niet ongemerkt voorbij gaan dit jaar, daar hebben onze leerlingenraden wel voor gezorgd!

Eerst en vooral is er de Valentijnsfuif voor de tweede graad!

Op vrijdag 10/2 organiseert de leerlingenraad van de tweede graad samen met het leerkrachtenteam van GWP4 een heuse valentijnsfuif enkel en alleen voor de leerlingen van het derde en vierde jaar. De opbrengst van deze gezellige avond vloeit rechtstreeks terug naar de GWP van de vierdejaars. Een ingangsticket kost 5€ in voorverkoop en 6€ aan de kassa en kan je op donderdag en vrijdag kopen in lokaal 0.08.

De leerlingen die zich engageerden voor de leerlingenraad dit jaar probeerden zaken op de agenda te zetten die kunnen zorgen voor meer verbintenis en school spirit. De afgelopen jaren mochten we tot onze grote spijt weinig (na)schoolse activiteiten organiseren, dus dit schooljaar doen we ons best om bepaalde tradities terug in ere te herstellen en de leerlingen ook eens naar school te halen voor leuke, ongedwongen evenementen, zoals de halloweenfilmavond in november of deze ‘fuif’.  Deze gaat door in de sportzaal en start om 20. 00 uur. Om 24.00 uur is het onherroepelijk gedaan en ruimen we op. Er zal een gedeelte voorzien zijn om te zitten en te babbelen en een dansgedeelte, voor elk wat wils dus. Snacks, water en frisdrank zullen tegen zeer democratische prijzen worden verkocht op de fuif door de leerlingenraad (enkel cash geld).

Maar ook de leerlingenraad van de derde graad schoot in actie. Er is opnieuw de actie BriefvolmetLiefs: je kan een fijn berichtje sturen naar je vrienden, vriendinnen of die ene persoon waar je heimelijk een crush op hebt (al dan niet anoniem). Of gewoon een bedankje naar een leraar die er voor jou uitspringt, of een fijn woordje voor de kuisploeg die een wanhopige poging doet om onze school proper te houden. Dat mag een zelfgeschreven briefje zijn, een leuk kaartje, een heuse tekening… De dozen hiervoor zal je zien verschijnen vanaf 06 februari aan het leerlingensecretariaat: een doos voor elke graad en een doos voor de leerkrachten.

Daarnaast zijn er opnieuw de hartvormige lolly’s. De grote kan je bestellen met een briefje erbij om afgegeven te worden op Valentijn zelf. Je kan ze ook, net zoals de kleintjes, gewoon kopen om lekker zelf op te snoepen.

En daarnaast is er op Valentijn zelf natuurlijk ook de muziekmiddag!

Allen naar de instagram van de leerlingenraad voor die heerlijke cheezy, romantische plaatjes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.