Kent u Cormundo al? En hun tote bags?

Cormundo is de samenstelling van de woorden ‘Cor’ en ‘Mundo’ uit het Italiaans die je in het Nederlands vertaalt naar ‘Hart’ en ‘Wereld’. Onze minionderneming Cormundo staat voor het belang van liefde, cultuur en het samenbrengen van mensen.

Ons doel voor de komende maanden is een aangenaam schooljaar creëren voor onze medeleerlingen. Zo hopen we hen te verwennen met allerlei leuke activiteiten, lekkernijen en gadgets. De tote bag is het eerste product dat wij verkopen. Deze komt van pas voor je laptop, lunch of LO kleren, super handig! En dat voor maar 6 euro. Je kon de tote bag eerst enkel met cash aankopen, nu is overschrijven ook mogelijk.

Voor meer info én de tote bags moet je bij de leerlingen van 6 economie – moderne talen zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.