Dag twee aan zee

Ook onze tweedes amuseren zich blijkbaar opperbest aan zee, ondanks het toch wel mindere weer.

Gisterenochtend stond een deel van de leerlingen om 7 uur – jawel, u leest het goed, in het donker – klaar voor een ochtendloopje op het strand.

 

Daarna werden ze in groepen verdeeld met allemaal verschillende activiteiten, waarbij ze de komende dagen doorschuiven zodat iedereen elke activiteit heeft meegemaakt. Zo kunnen ze geocachen,  een tijdje vrij rondlopen in Oostende, worden er hele hordes krabben opgeschrikt uit hun natuurlijke habitat en kan er zelfs gesurft worden, gelukkig met isolerende pakken aan. Een andere groep bezoekt dan weer Mu.Zee voor een rondleiding en een workshop, of gaat Raversyde bekijken.

In de avond hebben ze Eén tegen allen gespeeld, namelijk de leerlingen tegen de leerkrachten. De leerlingen kregen daarbij opdrachten die ze samen moeten oplossen om zo de afsluitende fuif langer te laten duren – dat laatste beweren de leerkrachten dan toch.

De foto’s kan u volgen op Instagram in het verhaal van de school of via het gekoppelde verhaal op onze facebookpagina, maar we weten ook dat er stapels foto’s genomen worden door de leerkrachten die in de loop van de vakantie te zien zullen zijn in ons fotoarchief. Gelukkig worden er ook nu al massa’s foto’s doorgestuurd door de leerkrachten, en die kan u hier in ons archief bekijken. Zo kregen we al foto’s binnen van mevrouw Bruggeman en vooral ook mevrouw Arens, die ons ook altijd kort op de hoogte houdt.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.