Medaillewinst op het EK voor Emiel Hebbrecht (2G) in de acrobatische gymnastiek!

Van dinsdag 10 oktober tot zondag 15 oktober nam Emiel Hebbrecht (2G) samen met zijn turnpartner Karsten Buysse deel aan het Europees Kampioenschap acrobatische gymnastiek in de juniorencategorie. Emiel trainde in de voorbereiding naar dit EK tot 15 uur per week en deze inspanningen hebben geloond. Na een mooie balansoefening (oefening met handstanden) en een goede tempo-oefening (oefening met salto’s) eindigden ze de kwalificatie op de eerste plaats. In de finale beginnen alle teams weer vanaf 0. Na een derde schitterende oefening mochten Emiel en Karsten de bronzen medaille in ontvangst nemen met slechts 0,010 punten minder dan de gouden medaillewinnaars van Portugal.

Een ongelofelijk dikke proficiat van ons allemaal, Emiel! We geven het toe: we hebben met open mond naar de filmpjes zitten kijken. Onvoorstelbaar!

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.