Officiële opening van De Oase

Verbouwen, dat doe je niet zomaar even, en dat zullen we ook op school geweten hebben. Al moeten we eerlijk toegeven: de hinder van de werken bleef eigenlijk meer dan behoorlijk beperkt. Ja, de speelplaats was wat kleiner door de werfzone, en er waren enkele trappen afgesloten, maar verder? Het ongemak weegt echt niet op tegen het prachtige nieuwe stuk dat we intussen in gebruik hebben genomen en dat helemaal terecht de naam “De Oase” kreeg.

Op vrijdag 12 januari werd er dan ook een plechtige opening voorzien om dit mooie nieuwe en lichtrijke stuk eens extra in de verf te zetten. Tal van genodigden, waaronder onze Gentse burgemeester, de schepen van onderwijs en de algemeen directeur van GO! scholengroep Gent, kwamen poolshoogte nemen. De meest gehoorde uitroep was: “Jammer dat het al donker is, want dit moet prachtig zijn bij klaarlichte dag!” Die uitspraak kunnen we alleen maar bevestigen.

We geven u graag enkele foto’s mee van die avond, zowel van de speech van onze directeur, de speech van een van onze beleidsmedewerkers en die van de schepen van onderwijs – niet in de Oase, wel in de polyvalente zaal waar alles al klaar stond voor ons toneel –  als van het doorknippen van de lintjes per lokaal en de receptie achteraf.

Alle foto’s van die avond kan u hier bekijken. En we beloven plechtig dat we een dezer dagen, als de zon volop schijnt, boven foto’s zullen nemen van de lokalen in al hun glorie, zodat u kan meegenieten van onze eigenste Oase.

Met dank ook aan Stefaan Declercq, medewerker van Evita Willaert, voor de extra foto’s.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.