English Day: we had a blast!

Jawel, ook dit jaar was de English Day een succes, denken we zo.

Vooral leerlingen uit de hogere jaren hadden de moeite genomen zich te verkleden als echte Engelse scholieren, de lagere jaren keken precies toch nog een beetje de kat uit de boom.

Nochtans was de eetzaal helemaal versierd, was er cottage pie voorzien door de keuken, hingen er overal posters op én was er voor elk jaar een toneelstuk voorzien, volledig in het Engels, door de English Theatre Company.

Ook een extra dikke bedankt aan alle leerlingen die de versiering hielpen ophangen, aan alle collega’s Engels die voor een heerlijke English Tea in de leraarskamer zorgden, aan de mensen in de keuken die een fantastische cottage pie voor ons maakten en aan alle collega’s die foto’s hebben doorgestuurd.

Alle foto’s van die dag kan u hier in ons archief terugvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.