De tweedejaars Moderne Talen – Wetenschappen inspireren op succesvolle landenbeurs: de wereld rond in drie talen.

Op donderdag 2 mei was het eindelijk zover: de jaarlijkse landenbeurs voor 2 MTWET. Na ruim een maand van voorbereiding mochten de leerlingen talrijke bezoekers verwelkomen en hen de meest uiteenlopende landen voorstellen: Curaçao, Aruba, Sint-Maarten, Kenia, Kameroen, de Verenigde Staten, Australië, Monaco, Zwitserland, Nieuw-Zeeland, Suriname en Canada.

Ze presenteerden weetjes over onder andere cultuur, fauna en flora en dat in de officiële taal van elk land: Nederlands, Frans of Engels. De bibliotheek werd voorzien van kleurrijke fotocollages, creatieve knutselwerkjes, spelletjes, interessante infographics, aangepaste muziek, lekkere degustaties en bovenal enthousiaste hosts.

Met dank aan mevrouw Demeyer voor verslagje en foto’s. U kan alle foto’s hier in ons archief bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.