Smeer ze!

De eerste weken van het schooljaar zijn voorbij en ook het OxKAM winkeltje draait goed. Sinds een aantal jaar is er immers op school in de speeltijden een winkeltje waarin de Fairtrade producten van de OXfam wereldwinkels verkocht worden. Winst gaat volledig naar een goed doel. Ook dit jaar hebben de vrijwilligers al behoorlijk wat producten mogen verkopen. Waarvoor dank!

IMG_2114

Deze week is het week van de fairtrade. Dit wil zeggen dat ze deze week de fairtrade en de fairtradeproducten in de kijker zetten. Zo willen ze de leerlingen kennis laten maken met eerlijke handel.

Zoals ze al een aantal jaar doen, hebben ze ook dit jaar weer deelgenomen aan de “Smeer ze!” -actie. Deze actie ging vandaag vrijdag door tijdens de kleine speeltijd. Iedereen die een product kocht, kreeg een gratis een boterham met choco. De voorziene boterhammen waren effectief ook allemaal uitverkocht, het was dus een flink succes!

Bedankt aan de vrijwilligers die zich inzetten voor het winkeltje, en ook bedankt aan alle klanten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.