KAM KOOKT van woede, creativiteit en energie!

In de schaduw van het tToneel hebben enkele leerlingen en leraren KAM KOOKT op zijn pootjes gezet. Deze zelfde groep organiseerde ook het project ‘Sorry is niet genoeg!’, toen nog onder de naam ‘duurzaamheidgroep’. Elke donderdag vergaderen wij om 13u in lokaal 11, iedereen is daar welkom.
Momenteel zijn wij bezig met de aanleg van een moestuin en de opbouw van een kippenhok op onze school. Alles voor een duurzamere en milieuvriendelijkere omgeving!

Heb je zin om een handje mee te helpen voor een korte keten op ’t KAM? Laat ons iets weten met een berichtje via smartschool en kom op woensdag 28 januari 2015 om 12u05 naar de leraarszaal. Trek kleren aan die vuil mogen worden en een paar werkhandschoenen. Vergeet ook je boterhammen niet!

Wat gaan we doen?

Compost van de aanhangwagen laden
Het terrein voor de kippen verder vrij maken
Boomschors gaan halen op de Brugschool
Verder werken aan de bakken voor de moestuin
En nog veel meer!

Alles mag, niets is verplicht. Kan je deze woensdag niet komen, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze verdere activiteiten? Geen probleem, KAM KOOKT vergadert elke donderdag in lokaal 11 en je kan altijd een berichtje sturen naar de account van mevrouw Cruyt of meneer Beukeleirs. Dan sturen we je telkens een mail als we hulp nodig hebben bij de moestuin of iets anders.

Alle hulp is welkom, dus ook voor verdere ideeën en het meebrengen van materiaal.

Wat hebben we nodig?

Schoppen
Snoeischaren
Harken
Aarde (overschot bij aanleg vijver of andere…)

Met vriendelijke groeten

KAM KOOKT (geschreven door Yara Dhont)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.