Voorinschrijving broers en zussen voor het schooljaar 2015-2016

Net zoals elke andere school heeft ook het Koninklijk Atheneum Mariakerke de plicht om een periode te voorzien, nog voor de inschrijvingen algemeen geopend worden, waarbij broers en zussen van bestaande leerlingen zich kunnen inschrijven.

De algemene inschrijvingen worden geopend op donderdag 26 maart 2015, na de infosessie voor nieuwe leerlingen die start om 19.00 uur. De voorinschrijving voor broers en zussen loopt van maandag 2 februari tot en met vrijdag 27 februari 2015, maar wees gerust: broers en zussen krijgen van ons sowieso voorrang, dus u hoeft zich niet te haasten, en mag gerust wachten tot de infoavond zelf.

Inschrijven voor broers en zussen is elke lesdag mogelijk tussen 8 uur en 16.30 uur. Op woensdag is ons secretariaat tot 13.00 uur geopend.

Heeft u toch nog vragen over de inschrijving van uw zoon of dochter, neem dan gewoon de telefoon (09/216.84.44) of stuur ons een mailtje, en wij zullen met alle plezier uw vragen beantwoorden. Hopelijk mogen we u dan binnenkort begroeten bij ons op school, we kijken er alvast naar uit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.